Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:43 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost șef al DGA Constanța, în așteptarea deciziei de la Tribunal

ro

15 Sep, 2023 17:00 2936 Marime text
DGA  - Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Facebook.com - Direcția Generală Anticorupție
  • Dosarul intentat Guvernului și Casei de Pensii MAI de către fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Constanța a fost deschis în același timp cu acțiunile deschise de mai mulți șefi din Poliția Constanța.
  • Judecătorii au anunțat că hotărârea va fi pronunțată la data de 29 septembrie 2023.
Judecătorii Tribunalului Constanța au rămas în pronunțare în dosarul de contencios administrativ și fiscal deschis de fostul șef al Anticorupției Constanța, comisarul șef Traian Mânzală, în contradictoriu cu Guvernul României și Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne.
 
Dosarul a fost analizat de magistrații Secției de Contencios administrativ și fiscal în ședința de joi, 14 septembrie 2023, când judecătorii au anunțat că hotărârea va fi pronunțată la data de 29 septembrie 2023.
 
Amintim, dosarul intentat Guvernului și Casei de Pensii MAI de către fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Constanța a fost deschis în același timp cu acțiunile deschise de mai mulți șefi din Poliția Constanța.
 
Cazul, înregistrat sub indicativul 1459/118/2023, are legătură cu modalitatea de stabilire a pensiilor, iar obiectul dosarului este reprezentat de o „acțiune în constatare obligația de a face – pretenții“.
 
Comisarul șef Traian Mânzală este fostul șef al Biroului Anticorupție Constanța din cadrul Direcției Generale Anticorupție.
 
În prezent, fostul șef DGA Constanța este avocat în cadrul Baroului Constanța, cu o experiență de peste 10 ani.
 
Oricare va fi decizia  pe care Tribunalul Constanța o va lua, ea va pputea fi atacată la instanța de control judiciar, respectiv Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Dosarul foștilor șefi din Poliția Constanța și Serviciul de Informații, „plimbat“ între judecători. Ce au cerut polițiștii?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii