Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Istrate, șef serviciu în CJ Constanța, îl cheamă în judecată pe președintele Mihai Lupu. Iată de ce

ro

28 Aug, 2024 09:21 316 Marime text
Gabriela Istrate, șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța este reclamant într-un dosar unde îi cheamă în judecată pe Președinte CJ Constanța și Consiliul Județean Constanța prin președinte.
 
Obiectul dosarului constă în „Litigiu privind funcţionarii publici anulare act adm/obligaţia de a face/despăgubiri/DISPOZITIA NR 749/11.11.2022”. Vorbim așadar de dosarul 5672/118/2024, pe rolul Tribunalului Constanța, aflat pe fond.
 
Dispoziția la care face referire șeful de serviciu Gabriela Istrate este următoarea – „Dispoziția privind desemnarea unor functionari publici in cadrul echipei de implementare a proiectului Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin - Escapeland, cod eMS BSB1108”.
 
UAT Județul Constanța  în calitate de Partener în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand”, alături de U.A.T. Galați – Consiliul Județean Galați, în calitate de Lider de Parteneriat, Primăria Vikovo (Ucraina), Consiliul Raional Cantemir (Moldova) și Autoguvernarea Orașului Kutaisi (Georgia), în calitate de Parteneri își propun dezvoltarea cooperării transfrontaliere și intensificarea contactelor între parteneri în Bazinul Mării Negre, pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare și promovare a turismului transfrontalier și anteprenoriatul cultural.
 
Cine este Gabriela Istrate?
 
Gabriela Istrate este șef Serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța. 

Potrivit declarației de avere completate în 2024 Gabriela Istrate deține 50% dintr-un teren intravilan de 275 mp în Constanța, dobândit în anul 2004, 50% dintr-o casă de locuit de 350 mp în Constanța dobândită în 2003 și 50% dintr-un apartament de 46 mp în Constanța, dobândit în anul 2012.

Gabriela Istrate a menționat că deșine un autoturism Mitsubishi Eclipse Cross an de fabricație 2020 și un autoturism Opel Mokka X an de fabricație 2017.

În documentul completat în 2024 a menționat un cont current deschis în 2023 la Raiffeisen Bank în care are 58.202 euro și un alt cont la aceeași bancă deschis în 2019 în care are 5.600 de euro.

La rubrica Venituri a menționat salariul primit de la CJ Constanța de 89.202 lei, o pensie de 8944 lei și salariul soțului, angajat la SC RAJA SA de 95.437 lei.

În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Administrației Publice Forța Legii.  
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Gabrielei Istrate.  

Citește și: 


Gabriela Istrate, șef serviciu în cadrul CJC, deține un apartament, o casă și două autoturisme (DOCUMENTE)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii