Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată de ce a fost trimis în judecată vlogger-ul Dorian Popa! (RECHIZITORIU)

ro

06 Jun, 2024 17:00 1061 Marime text
 
 
 
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
Judecătoria Cornetu urmează să stabilească în perioada următoare primul termen - în faza camerei preliminare - în dosarul în care cunoscutul Dorian Popa (nume complet Popa Dorian Laurențiu) vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor, a fost trimis în judecată, el fiind suspectat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.   
 
Potrivit rechizitoriului, ce poate fi citit integral accesând secțiunea Documente, „la data de 27.10.2023, orele 22.00, organele de poliţie din cadrul I.P.J. Ilfov - Serviciul Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, Ia data de 27.10.2023, în jurul orelor 21.15, numitul P. D. L. a condus autoturismul marca Lamborghini Huracan, cu nr. de înmatriculare - , pe str. Fortului, în localitatea Domneşti. jud. Ilfov, din direcţia Str. Foişorului către DNCB, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive (canabis)“.
 
În cursul urmăririi penale inculpatul nu a fost supus masurilor preventive și nici nu au fost luate măsuri asigurătorii.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Cornetu.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mama lui Dorian Popa a devenit administratorul firmei Dorian Popa Novat SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii