Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un proces între interpreta Claudia Pătrășcanu și fostul soț Gabriel Bădălau. Noul litigiu, pe masa judecătorilor din Constanța

ro

13 Sep, 2024 13:19 196 Marime text
Sursă foto Facebook.com/Claudia Pătrășcanu
  • Claudia Mariana Pătrașcanu este reclamant, iar Gabriel Bădălau – pârât într-un dosar depus, pe data de 12 septembri, pe rolul Judecătorilor din Constanța.
  • Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Claudia Pătrășcanu a decis să meargă cu poliția la domiciliul lui Gabi Bădălău din Bolintin-Vale, după ce nu își mai văzuse copiii de două săptămâni.
 
Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, continuă. Cei doi foști soți sunt într-un conflict legat de custodia copiilor. Recent, vedeta a adus acuzații grave la adresa afaceristului, susținând că acesta nu respectă termenul legal stabilit pentru petrecerea timpului cu cei doi fii ai lor.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 12.09.2024, a fost înregistrat dosarul nr. 26132/212/2024 și obiectul - ordonanţă preşedinţială suplinire consimțământ.
 
Părțile dosarului aflat în procesual de fond sunt: Claudia Mariana Pătrașcanu - reclamant, iar Gabriel Bădălau  - Pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Patrascanu Claudia - Gabriel Badalau
 
Reamintim că în urmă cu o săptămână Claudia Pătrășcanu a decis să meargă cu poliția la domiciliul lui Gabi Bădălău din Bolintin-Vale. Artista anunțase public că nu și-a mai văzut copiii de două săptămâni și l-a acuzat pe Gabi Bădălău că a prelungit prea mult vacanța cu micuții.
 
În plus, interpreta spunea că a fostul soț nu o lăsa nici măcar să ia legătura cu cei doi copii. La scurt timp, Gabi Bădălău a explicat că cei doi copii sunt la el, în vacanță și a avut o înțelegere cu fosta soție conform căreia micuții să rămână la el două zile în plus. Precizăm că Gabi Bădălău este, în prezent, iubitul Biancăi Drăgușanu.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Divorțul. Ce drepturi au cele două persoane după dezlegarea căsniciei? 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii