Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța amână verdictul pe contestația Municipiului Constanța la executarea silită demarată de dr. Halichidis

ro

28 Jul, 2024 17:00 176 Marime text
Dr. Stela Halichidis a fost demisă în urma incendiului de la SCBI din 2021, dar a câștigat definitiv procesul pentru anularea dispoziției de încetare a contractului de muncă
  • Dr. Stela Halichidis a câștigat definitiv procesul intentat Primarului Constanței pentru anularea dispoziției de încetare a contractului de management.
Judecătoria amână din nou verdictul așteptat în procesul în care Municipiul Constanța contestă executarea silită demarată de dr. Stela Halichidis.
 
Amintim, dr. Stela Halichis, fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, a demarat procedura pentru recuperarea drepturilor salariale ce i s-ar fi cuvenit dacă nu ar fi fost demisă în urma incendiului izbucnit la ATI SCBI pe 1 octombrie 2021.
 
În cursul anului trecut, fostul manager a câștigat definitiv procesul intentat Primarului Constanței pentru anularea dispoziției de încetare a contractului de management.
 
De asemenea, instanța de judecată a stabilit că dr. Stela Halichidis este îndreptățită să primească drepturile salariale ce i s-ar fi cuvenit dacă nu ar fi fost demisă din funcția de conducere.
 
La Judecătoria Constanța, în dosarul 33832/212/2023, UAT Municipiul Constanța a formulat contestația la executare în contradictoriu cu Stela Halichidis, Primarul Municipiului Constanța fiind intervenient în cauză.
 
În cauză, instanța a judecat cererea la data de 16 mai 2024, când a anunțat că pronunțarea hotărârii va avea loc la data de 31 mai 2024.
 
Ulterior, însă, pronunțarea a fost amânată de mai multe ori.
 
Astfel, Judecătoria era așteptată să pronunțe verdictul vineri, 26 iulie 2024, dar, la termenul stabilit, s-a anunțat o nouă amânare a pronunțării.
 
Acum, judecătorii sunt așteptați să dea verdictul vineri, 2 august 2024.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi ulterior atacată la instanța de control judiciar, respectiv Tribunalul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință CL Constanța
Se modifică organigrama Spitalului de Boli Infecțioase! Consilierii votează reînființarea unor posturi, crearea unora noi și transformarea altora (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii