Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Adrian Remus Ghiculescu, de la Înalta Curte, noul director al Școlii Naționale de Grefieri!

ro

07 Jun, 2024 09:40 702 Marime text
Intrare în sala de curs, la Școala Națională de Grefieri. Sursa foto: Facebook.com - Școala Națională de Grefieri

Adrian Remus Ghiculescu, judecător în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție  României, a fost desemnat noul director al Școlii Naționale de Grefieri, în urma numirii sale în funcție de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

Numirea în funcție a fost decisă în ședința Plenului de ieri, 6 iunie 2024, și este valabilă începând din 9 iulie 2024, pentru o perioadă de trei ani.
 
Ancuța Pura, judecător la Curtea de Apel Cluj, delegată director adjunct al SNG, responsabil cu formarea inițială, a fost numită în funcția de conducere pe care o asigură acum cu delegare.
 
Numirea este valabilă tot din 9 iulie 2024, pentru trei ani.
 
Andrei Dorin Băncilă, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, a fost numit, la rândul său, director adjunct al SNG responsabil cu formarea continuă, mandatul său fiind valabil trei ani, începând din 9 iulie 2024.
 
Delegarea magistratului Oana Daniela Pogoran, din cadrul Curții de Apel București, în funcția de director adjunct al SNG responsabil cu formarea continuă va înceta odată cu intrarea în vigoare a numirii în funcție a judecătorului Andrei Dorin Băncilă.
 
Plenul CSM a constituit și rețeaua de formatori pentru formarea profesională inițială a SNG pentru anul școlar 2024 – 2025 și a aprobat Planul de învățământ pentru același an școlar.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fost președinte în cadrul Judecătoriei Constanța
Magistratul Victor Văduva, cu mandat prelungit în conducerea Școlii Naționale de Grefieri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii