Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Cristi Danileț - „Am câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară!“

ro

25 Apr, 2023 09:12 820 Marime text



Judecătorul Cristi Danileț a anunțat că a „câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară“ în care a fost sancționat de CSM cu excluderea din magistratură.

Iată mesajul complet al judecătorului

Azi am câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară în care am fost sancționat de CSM cu excluderea din magistratură. S-a constatat de către curtea supremă că nu meritam excluderea, ci doar o reducere a salariului.

Am fost reprezentat de doamna avocat Nicoleta Popescu, din București. E a doua cauză în care mă reprezintă cu succes!
Am fost suspendat din funcție din data de 13 dec 2021 până azi, 24 aprilie 2023. Soluția de revenirea a mea în magistratură e definitivă.

Mulțumesc colegilor judecători și procurori care m-au susținut financiar în această perioadă cruntă pentru mine! Mulțumesc prietenilor din mediul fizic și urmăritorilor din online care mi-au fost alături cu ieșiri publice și cu suport moral - a contat enorm!


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii