Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Dumbravă Edgar Laurențiu rămâne președintele Tribunalului Militar București

ro

18 Jun, 2024 16:46 437 Marime text


Secția pentru Judecători din Consiliul Superior al Magistraturii a decis prelungirea delegării maiorului Dumbravă Edgar Laurențiu, judecător la Curtea Militară de Apel București, în funcția de președinte al Tribunalului Militar București.
 
Mandatul este valabil începând cu data de 30.07.2024, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub rezerva prelungirii delegării sale în funcție de execuție la Tribunalul Militar București.
 
De asemenea, tot Secția pentru Judecători din CSM a mai hotărât prelungirea delegării judecătorului colonel Pop Marius Liviu în funcția de președinte al Tribunalul Militar Cluj.
 
Mandatul este valabil începând cu data de 27.07.2024, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
CSM a decis!
Judecătorul Adrian Ionescu va fi președintele Judecătoriei Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii