Justiție Constanța Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa, parte într-un dosar de pe rolul Curții de Apel Constanța
Justiție Constanța: Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa, parte într-un dosarPotrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Lefter Andrei Constantin - prin Reprezentant Legal Elefterie Silvia Elena - Intimat Reclamant, Consiliul Judeţean Constanţa - Recurent Pârât, Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa - Recurent Pârât.
Momentan nu a fost stabilit un termen în dosar.
Recursul a fost declarat de Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa și CJ Constanța.
Dosarul s-a mai aflat pe rolul Tribunalului Constanța care la data de 25 septembrie 2024 a admis cererea.
PRECIZĂRI:Solutia pe scurt: HOT. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului CONSILIUL JUDEŢEAN CONSTANŢA, ca nefondată. Admite cererea formulată de către reclamantul LEFTER ANDREI-CONSTANTIN, prin reprezentant legal ELEFTERIE SILVIA ELENA, în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL JUDEŢEAN CONSTANŢA şi CENTRUL ŞCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ „DELFINUL” CONSTANŢA, astfel cum a fost modificată, în consecinţă, Dispune obligarea pârâţilor CONSILIUL JUDEŢEAN CONSTANŢA şi CENTRUL ŞCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ „DELFINUL” CONSTANŢA la plata către reclamant a drepturilor materiale de care beneficiază elevii cu handicap din școli speciale, majorate cu 50% începând cu data înscrierii minorului la CSEI ”Delfinul” - septembrie 2021 -, actualizate cu indicele de inflaţie, la care se adaugă dobânda legală penalizatoare, calculată de la scadenţa fiecărei componente a debitului principal şi până la achitarea integrală a acestuia. Obligă pârâţii la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în sumă de 1600 lei (onorariu avocat). Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 25.09.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei - potrivit portalului instanțelor de judecată
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Se rejudecă procesul prin care Prefectura Constanța vrea să anuleze Regulamentul de funcționare și organizare a Consiliului Local Castelu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp