Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Dana Marijuana, plasată în arest la domiciliu

ro

08 Oct, 2024 16:24 223 Marime text
Dana Coteanu, la Curtea de Apel Constanța - sursa: ZIUA de ConstanțaMagistrații de la Tribunalului Constanța au decis marți, 8 octombrie, plasarea Elenei Daniela Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, sub arest la domiciliu. Practic, a scăpat de arestul preventiv și obligată să nu părăsească propriul domiciliu.

Totodată, pe rolul instanței a apărut și dosarul prin care este trimisă în judecată pentru trafic de droguri.

Este vorba de dosarul 7450/118/2024, unde alături de alte două persoane este cercetată pentru traficul de droguri (Legea 143/2000 art. 2).

Reamintim că Dana Marijuana și alți doi suspecți într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Constanța, au fost arestați preventiv pe data de 23 august 2024.
 
Măsura a fost luată de instanță, după ce a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Curtea de Apel Constanța va decide astăzi dacă o va elibera pe Dana Marijuana. Contestația artistei, analizată de magistrați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii