Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Daniel Rafte, trimis în judecată, după scandalul din trafic

ro

20 Jun, 2024 11:31 473 Marime text
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Daniel Rafte a fost trimis în judecată, de procurorii din Constanța, în dosarul penal care vizează fapta de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul penal a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Constanța.




În aceeași zi, dosarul a intrat în Camera Preliminară, urmând ca instanța să stabilească dacă va menține măsura controlului judiciar față de inculpat.

Reamintim că Daniel Rafte a fost interceptat de agenții de Poliție Rutieră pe, 29 aprilie 2024, după ce ar fi amenințat cu un cuțit un alt participant la trafic, în urma unei tamponări.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Constanța Daniel Rafte, pus sub control judiciar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii