Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Golful Pescarilor SRL, deținută de ginerele primarului comunei Agigea, chemată în instanță pentru anularea unui act

ro

02 Oct, 2024 17:02 168 Marime text
Restaurant Golful Pescarilor. Sursa foto - google.maps
  • Dosarul cu obiectul anulare act nulitate absolută a ajuns în atenția judecătorilor din Constanța.
  • ărțile dosarului aflat în stadiu procesual de fond sunt:  Marașcu Nicoleta - reclamant, iar Lupoiu Mihai Cristian, Popa Petre Daniel și Golful Pescarilor SRL - pârâți.
  • Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. 

Pe data de 1 octombrie, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă a fost înregistrat dosarul cu indicativul 27908/212/2024 și obiectul - anulare act nulitate absolută.  Părțile dosarului aflat în stadiu procesual de fond sunt: Marascu Nicoleta - reclamant, iar Lupoiu Mihai Cristian, Popa Petre Daniel și Golful Pescarilor SRL - pârâți. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. 



Despre Golful Pescarilor SRL

Înființată în anul 2013, firma se ocupă de restaurante și are sediul social pe strada Meduzei, Nr. 6, Ap. Lot 5, Agigea, Județul Constanța. Firma deține restaurant Golful Pescarilor din Agigea.

Firma este deținută de Nuțoaia-Cîrjaliu Ionuț-Cătălin și Popa Petre Daniel, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei. 

Anterior, firma era deținută de Dumitru Stanciu din Agigea, care avea 50% din părțile sociale, și de oamenii de afaceri constănțeni Petre Daniel Popa și Mihai Cristian Lupoiu, care dețineau câte 25% din părțile sociale. 

În anul 2028, Stanciu Dumitru, Lupoiu Mihai Cristian și Popa Petre Daniel au hotărât majorarea capitalului cu 480 lei, adică 48 părți sociale câte 10 lei fiecare, astfel: cooptarea ca asociat și administrator pe perioadă nelimitată, cu puteri depline a lui Nuțoaia-Cîrjaliu Ionuț Cătălin, care a venit cu un aport la capital de 100 lei. Stanciu Dumitru își majorează aportul la capitalul social cu 140 lei, iar Lupoiu Mihai Cristian și Popa Petre Daniel cu 120 lei. Capitalul social total va fi de 1.000 lei împărțit: Stanciu Dumitru - 400 lei, Lupoiu Mihai Cristian - 250 lei, Popa Petre Daniel - 250 lei, Nuțoaia-Cîrjaliu Ionuț Cătălin - 100 lei. 

În anul 2020, Stanciu Dumitru a cesionat părțile sociale lui Nuțoaia -Cîrjaliu Ionuț Cătălin. Ulterior, în 2021, Stanciu Dumitru cesionează restul părților sociale către  Nuțoaia -Cîrjaliu Ionuț Cătălin.  Capitalul total rămâne 1000 lei și este împărțit: Nuțoaia-Cîjaliu Ionuț Cătălin - 500 lei,  Lupoiu Mihai Cristian - 250 lei și Popa Petre Daniel - 250 lei.

În anul 2023, Lupoiu Mihai-Cristian, în calitate de asociat la Golful Pescarilor SRL a cesionat părțile sociale lui Popa Petre-Daniel.   
După modificările efectuate mai sus, capitalul socialde 1.000 lei divizat în 100 părți sociale a câte 10 lei fiecare, vărsat integral, este deținut astfel: Popa Petre-Daniel - un număr de 50 părți sociale, având o valoare de 500 lei; Nuțoaia-Cârjaliu Ionuț Cătălin - un număr de 50 părți sociale având o valoare de 500 lei. 

Cătălin Nuțoaia Cîrjaliu este ginerele primarului comunei Agigea, Marcel Cîrjaliu.

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 14.642.236 lei, 60 de angajați, un profit de 3.341.964 lei și datorii de 3.297.277 lei.

Potrivit termene.ro, Nuțoaia-Cirjaliu Ionuț-Cătălin mai este asociat și administrator în Natural Agroplant SRL Constanța. La rândul său, Popa Petre Daniel este asociat în  C&C Tuning Services SRL Constanţa, Hermann Car SRL Constanța, La Mer Noire SRL, asociat și administrator în Auto Improvement SRL și asociat unic și administrator în  Auto Jade SRL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea articolului au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:


Primăria Agigea, la judecată cu CNAIR! Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii