Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Laura Sărac-Aldea, propusă șef în continuare al Judecătoriei Medgidia! Carmen Claudia Berevoescu, la Judecătoria Mangalia

ro

19 May, 2024 10:53 811 Marime text
Judecătoria Medgidia. Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată
  • Ședința Secției pentru Judecători a CSM se va desfășura marți, 21 mai 2024.
Magistratul Laura Sărac-Aldea, președintele delegat al Judecătoriei Medgidia, a fost propusă pentru a asigura în continuare, cu delegare, funcția de conducere vacantă din cadrul instanței!
 
La rândul său, magistratul Carmen Claudia Berevoescu, președintele delegat al Judecătoriei Mangalia, a fost propusă, de asemenea, pentru a i se prelungi delegarea în funcția de conducere.
 
Ambele propuneri vor fi analizate în cadrul ședinței Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii de marți, 21 mai 2024.
 
Amintim, magistratul Laura Aldea-Sărac este vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia, după ce a câștigat prin concurs funcția.
 
După delegarea președintelui Marius Cătălin Croitoru ca vicepreședinte al Tribunalului Constanța, funcția devenită vacantă a fost asigurată cu delegare de către magistratul Laura Aldea-Sărac.
 
În prezent, magistratul Laura Aldea-Sărac s-a înscris la concursul pentru funcția de președinte, organizat de către CSM.
 
În ce privește Judecătoria Mangalia, magistratul Carmen Claudia Berevoescu a fost delegată în funcția de președinte al instanței începând cu luna mai 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Monica Mariana Drumea, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Hârșova, iese la pensie!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii