Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Litigiul dintre membrii Sindicatului Național al Salariaților Comunelor și Orașelor din România și primarul Comunei Topalu, pe masa magistraților

ro

28 Aug, 2024 09:57 191 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Pe rolul Tribunalului Constanța pe data de 27.08.2024 a fost înregistrat dosarul cu indicativul 5675/118/2024 și obiectul - Litigiu privind funcţionarii publici anulare act administrativ/obligaţia de a face/despăgubiri.
  • Mai mulți membri ai Sindicatului Național al Salariaților Comunelor și Oraselor din România sunt reclamați, iar Primarul Comunei Topalu - pârât.
 
Sindicatul Național al Salariaților Comunelor și Orașelor din România
a din înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios administrativ și fiscal, un dosar, având ca obiect - Litigiu privind funcţionarii publici anulare act adm/obligaţia de a face/despăgubiri, în contradictoriu cu Primarul Comunei Topalu.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 27.08.2024 a fost înregistrat dosarul cu indicativul 5675/118/2024 și obiectul - Litigiu privind funcţionarii publici anulare act administrativ/obligaţia de a face/despăgubiri.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procedural de fond sunt: Cojocaru Daniela,  Tila Rica, Ghiocel Florica, Danciu, Tudor Petrica,  Danciu Emilia, Cojocaru Marin,  Cojocaru Marin, Cojocaru Ion, Panciu Zamfirel, Cojocaru Ion prin Sindicatul Național al Salariaților Comunelor și Orașelor din România – reclamați, iar Primarul Comunei Topalu - pârât.


 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 

„Este vorba despre o dispoziție tranzitorie emisă la Primăria Topalu la începutul acestui an, care a stabilit valoarea salariului de 3.300 de lei. Ulterior, în baza ordonanței, acest salariu a fost redus la 2.415 lei. Oamenii își cer drepurile“, a declarat Sorin Nicolae, liderul Sindicatuui  Național al Salariaților Comunelor și Orașelor din România și secretarul general al comunei Cumpăna.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
 
Sindicatul Național al Salariaților comunelor și orașelor din România cheamă în judecată Guvernul României. Dosarul se află pe rolul Curții de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii