Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Sammarina Sea Side SRL, controlată de Stere Samara, dată în judecată de o firmă din Brăila

ro

20 Sep, 2024 10:03 430 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • În atenția magistraților din Constanța a ajuns litigiul dintre Thermfatade SRL și Sammarina Sea Side SRL. Obiectul dosarului cu indicativul 6474/118/2024 constă: acțiune în daune contractuale, pretenții. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată.
  • Asociații firmei sunt: Samara Stere, cu 55% din capitalul social, Samara Lidiea, cu 35% din capitalul social, Cușu Marina-Corina, cu 5% din capitalul social și  Samara Alexandru, cu 5% din capitalul social.
  • Grigoraș Marcel este asociat unic și administrator al Thermfatade SRL.
 
Pe data de 19.09.2024, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia a II-a civilă a fost înregistrat dosarul cu indicativul 6474/118/2024 și obiectul - acțiune în daune contractuale, pretenții.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt Thermfatade SRL cu sediul ales la avocat Gudu Constantin Andrei – reclamant și Sammarina Sea Side SRL – pârât. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
sammarina - dosar Tribunalul Constanța.JPG
 
Despre Sammarina Sea Side SRL


 
Înființată în anul 2020, firma are sediul pe Șoseaua Mangaliei, Nr. 74, Bloc C95 - Pavil, Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Asociații firmei sunt: Samara Stere, cu 55% din capitalul social, Samara Lidiea, cu 35% din capitalul social, Cușu Marina-Corina, cu 5% din capitalul social și  Samara Alexandru, cu 5% din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Samara Alexandru și Samara Stere. În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de zero lei, 2 salariați, o pierdere de 11.851 lei și datorii de 8.000.623 lei.
   
Potrivit termene.ro, Samara Alexandru mai este  asociat în Sammo Petro Gaz Oil SA Constanţa, CSB Sports Manager SRL Constanţa, Paristrion Shipping Management SRL Constanţa, Ecosammo Targusor SRL, The Untouchables SRL  Constanța,  Sammowind SRL Constanța, Drugs4all SRL Bucuresti, SC Sammarina Port Agency SRL   Constanța, Sammo-Teb Energy SRL Constanța, Alcoval Pharm SRL Bihor, Saghrocosta SRL Constanța, Sammocop Cooperativa Agricolă Constanța, Sammarina Lake Side SA Constanta, Sammarina Imobiliare SA Constanța, Sammoconstruct SRL Constanța.

La rânsul său, Samara Lidiea este actionar si administrator în:  Sammarina Imobiliare SA Constanța, Sammarina Medical SRL  Constanta, Sammarina SA Constanta, EASY Credit 4 All IFN SA Constanța, Sammarina Lake Side SA Constanța.

Samara Stere este acționar în Socep SA Constanța, Sammarina Imobiliare SA Constanța, Paristrion Shipping Management SRL Constanţa, Sammarina Shipping And Trading SRL, Transarom SA Cluj, Ecosammo Tărgușor SRL Constanța, Sammarina SA Constanța, Sammowind SRL Constanța, Sammoconstruct SRL Constanța, SC Sammarina Port Agency SRL Constanța, Sammo-Teb Energy SRL Constanța, Eneryo Wind SRL Constanța, Sammocop Cooperativa Agricola Constanța, Sammarina Lake Side SA Constanța, Sammo Green Energy SRL Constanța, Axiopolis SA Constanța, Saghrocosta SRL Constanța, Lilicii Di Pindu SRL Constanța, Sammarina Constanța Sucursala CLUJ SRL Cluj.
 
 
Despre Thermfatade SRL
 
 
Cu sediul social pe strada Principala, Nr. 20 din Vărsătura, Județul Brăila, firma a fost înființată în anul 2009 și se ocupă de fabricarea de constructii metalice și părți componente ale structuralor metalice. Grigoraș Marcel este asociat unic și administrator.


În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 3.999.943 lei, 12 salariați, un profit de 569.046 lei și datorii de 1.383.132 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și

 
Firme Constanța: Sammarina Imobiliare SA, convocată în Adunare Generală Extraordinară

Ce se construiește: Modificări la hotelul ridicat de Sammarina Imobiliare SA în stațiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii