Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Soluția magistraților în procesul dintre Unitatea Administrativ Teritoriala Năvodari și Inspectoratul de Stat în Construcții

ro

28 Jul, 2024 13:53 143 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay

Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 589/118/2024, care are ca obiect acțiune în constatare proces verbal nr DO_470908/2023.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 30.01.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă acțiune în constatare proces verbal nr DO_470908/2023, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Unitatea Administrativ Teritoriala Năvodari și Primarul Orașului Năvodari, în calitate de reclamanți Inspectoratul de Stat în Construcții, Inspectoratul Județean de Construcții Constanța, în calitate de pârâți.
 

Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „Respinge, excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a IJC Constanţa, invocată de pârâtul Inspectoratul de Stat în Construcţii-I.S.C., ca neîntemeiată. Admite excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată de pârâtul Inspectoratul de Stat în Construcţii-I.S.C.. Respinge, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii UAT NĂVODARI şi PRIMARUL ORAŞULUI NĂVODARI, ambii cu sediul în oraş Năvodari, str. Dobrogei, nr. 1, jud. Constanţa, prin reprezentant convenţional Cabinet de avocat Dîrloaica Ion, în contradictoriu cu pârâţii INSPECTORATUL DE STAT ÎN CONSTRUCŢII-I.S.C., cu sediul în mun. Bucureşti, str. C.F.Robescu, nr. 23, sector 3 şi INSPECTORATUL JUDEŢEAN ÎN CONSTRUCŢII CONSTANŢA, cu sediul în mun. Constanţa, str. Flămânda, nr. 50-52, jud. Constanţa, ca inadmisibilă. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată la data de 24.07.2024, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC”.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Proces între Primarul Orașului Năvodari și Inspectoratul Județean de Construcții Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii