Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Tribunalul Constanța a anulat regulamentul care reglementează activitatea comercială în municipiul Constanța

ro

26 Sep, 2024 19:19 370 Marime text
Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat astăzi în dosarul în care a fost atacat regulamentul care reglementează activitatea comercială în municipiul Constanța. 

Potrivit portalului instanțelor de judecată în dosarul 6074/118/2023 ce are ca obiect „anulare act administrativ anulare act adm /HCLM NR 554/2004, 261/2023“ a fost admisă cererea formulată de către reclamanţii OVANESIAN FELICIA NADINA, TOXIN LILIANA CRISTINA, HAGI CRISTIAN, FEDULOV ELENA, URSU MADALINA şi BURCIU VALENTIN, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CONSTANŢA. 

În consecinţă, instanța a dispus anularea HCLM Constanta nr. 261/2023 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa.

„Admite cererea formulată de către reclamanţii OVANESIAN FELICIA NADINA, TOXIN LILIANA CRISTINA, HAGI CRISTIAN, FEDULOV ELENA, URSU MADALINA şi BURCIU VALENTIN, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CONSTANŢA, în consecinţă, Dispune anularea HCLM Constanta nr. 261/2023 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa. Ia act că reclamanţii au solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 26.09.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre    26.09.2024“ - se arată pe portalul instanțelor de judecată

Felicia Ovanesian a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță anularea acestui regulament. 

„Fuse, fuse si se duse regulamentul cu crâșmele! Ăla de își putea deschide oricine bodegă sau restaurant cu "n" stele Michelin oriunde îl tăia capul fără acordul vecinilor!
Cât am fost în primărie am reușit să-l blochez! L-au aprobat la scurt timp după ce am plecat.
Anulat in primă instanță! bine, ei vor face recurs, că prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul!
Eu le-am zis! 1-0!“ - este mesajul Feliciei Ovanesian. 

Reprezentanții USR Constanța au transmis că vor lua în calcul modificarea regulamentului în vederea eliminării elementelor de nelegalitate. 

„Cu siguranță vom analiza hotărârea și vom lua în calcul modificarea regulamentului în vederea eliminării elementelor de nelegalitate. În ceea ce privește celelalte aspecte care provoacă nemulțumiri și care au fost semnalate deseori în spațiul public, cred că soluția firească este readucerea regulamentului în dezbatere publică“ - au transmis reprezentanții USR Constanța.


Citește și: 

Fostul city-manager, Felicia Ovanesian, plângere prealabilă la Regulamentul privind activitatea comercială în municipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii