Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Falimentul societății Aqua Valea Teilor SRL, în atenția magistraților de la Curtea de Apel Constanța

ro

19 Oct, 2024 09:40 199 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța se află dosarul 254/88/2023/a ce are ca obiect „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Atragere răspundere - Legea 85/2014“. Dosarul a fost înregistrat la data de 15 octombrie 2024 la Secţia a II-a civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi fiind în stadiul de apel, iar ultima modificare a fost operată în data de 15 octombrie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Aqua Valea Teilor S.R.L. - intimat Debitor, Aqua Valea Teilor - prin lichidator judiciar Cabinet Individual de Insolventa Crisan Daniela - Intimat Debitor, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Tulcea - Apelant Creditor, Carastoian Valentina - Intimat Pârât, Nistor Ioana - Intimat Pârât, Petcu Dan - Intimat Pârât, Penus Catalina - Intimat Pârât și Gogoasa Marian Emil - Intimat Pârât.

Apelul a fost declarat la data de 7 octombrie, respectiv 9 octombrie de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Tulcea
 
Potrivit Buletinul Procedurilor de Insolvenţă Nr. 7491/03.05.2023, Finanțele Publice din Tulcea au comunicat că societatea figurează cu debite neachitate la bugetul consolidat de stat în valoare totală de 112.273 lei s-a înscris cu o creanţă în suma de 1.405.351 lei.

Potrivit magistraților, întrucât Aqua Valea Teilor SRL în cauză nu deţine fonduri băneşti disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide şi exigibile, în valoare de peste 50.000 lei, judecătorul-sindic a apreciat cererea formulată ca fiind întemeiată, motiv penttru care a și admis-o și a dispus intrarea în faliment a societății.

Despre Aqua Valea Teilor SRL

Aqua Valea Teilor SRL a fost constituită de asociatul unic Comuna Valea Teilor prin Consiliul Local al Comunei Valea Teilor conform HCL nr. 47/16.08.2022, calitatea de lichidator judiciar fiind deținută de CII Crișan Daniela.

Capitalul social subscris de societate – specializată în „Captarea, tratarea și distribuția apei” - a fost de 200 lei.
Aqua Valea Teilor SRL a fost înfiinţată în anul 2016 și a funcționat la parametri normali de la înființare, conform activității principale pe care o desfășurau, respectiv „Captarea, tratarea și distribuția apei“, însă din cauza faptului că întreaga activitate urma să fie preluată de către societatea Aquaserv din Tulcea, s-a hotărât la nivelul Consiliului local ca societatea să fie dizolvată și lichidată.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 19 octombrie 2024,  Aqua Valea Teilor SRL nu are disponibile date fiscal pentru anul 2023, fiind în faliment.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținut e din surse publice deschise.


Citește și: 

Cum a intrat în faliment Aqua Valea Teilor SRL, firmă controlată de Primăria Valea Teilor, din Tulcea! Povestea oficială din instanță!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii