Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Judecătoria Mangalia! Vlad Pascu, declarații în fața magistraților – „Aș putea face lucruri benefice pentru mine dacă aș fi lăsat la domiciliu” (VIDEO)

ro

14 Aug, 2024 11:24 504 Marime text
Vlad Pascu, foto: ZIUA de Constanța

 
Vlad Pascu s-a prezentat în această dimineață, 14 august 2024, la Judecătoria Constanța și a luat cuvântul în fața instanței, la cel de-al doilea termen, în care se judecă cererea de înlocuire a măsurii preventive. Acesta cere arestul la domiciliu, motivând că-și dorește să fie alături de familia sa.
 
Nu pot să fac nimic nici în speța cu educația în penitenciar, până când o persoană nu e condamnată. E chiar mai greu decat în regim închis! Am încercat să aduc profesori, s-a respins acest lucru. Pentru mine e un timp care se scurge fără sens. Aș putea face lucruri benefice pentru mine dacă aș fi lăsat la domiciliu. Sunt conștient. Tot ce îmi doresc este să-mi văd din nou familia, să ii iau în brațe, am avut vizite doar la geam. Să mai fiu lângă familie o lună, două, de zile până îmi ispășesc pedeapsa. Mi-o asum.  În speța de sustragere sau... că m-aș puca din nou de droguri... având în vedere presiunea mediatică... că de la  13 ani mă droghez, sunt lucruri exaggerate. Am avut o adicție. E mult exagerată în presă! Nu are legătură cu situația mea reală”, a declarat Vlad Pascu, inculpat în dosarul 2 Mai.
 
Reamintim că în Dosarul 2 Mai Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 

 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
O nouă amânare Judecătoria Mangalia a stabilit un nou termen pe 20 septembrie, în dosarul 2 Mai!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii