Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Tribunalul Constanța Aliasan Irfan cere reabilitarea judecătorească! În 2015, a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce ar fi înjunghiat o persoană

ro

23 Aug, 2024 17:00 206 Marime text
Palatul de Justiție - Sursa: ZIUA de Constanța

Aliasan Irfan dorește să scape de cazierul judiciar! Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrată joi, 22 august 2024, cererea de reabilitare judecătorească pe numele celui care în 2015 a fost condamnat de instanță la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații Tribunalului Constanța vor examina cererea acestuia pe data de 22.10.2024.
 

 
Reamintim că, în martie 2015, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat, definitiv, pe Irfan Aliasan, ospătar, în vârstă de 23 de ani (la acea vreme – n.r.), din Mangalia, pentru tentativă la omor. El a primit patru ani de detenţie, decizia fiind definitivă.
 
Potrivit procurorilor, Irfan Aliasan, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi înjunghiat, la jumătatea lunii august 2014, pe Mihai Pricop, din Ovidiu. Incidentul a avut loc în staţiunea Mamaia, la o terasă din zona Piațetei Cazino, unde lucra Aliasan.  
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Ospătar condamnat pentru tentativă la omor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii