Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Tribunalul Constanța GSP Offshore SRL, chemată într-un nou proces! Încă un salariat își cere drepturile în instanță

ro

25 Aug, 2024 13:45 215 Marime text
Foto ilustrativă - Sursa: ZIUA de Constanța

GSP Offshore SRL este chemată din nou în instanță! Pe rolul secției Civile a Tribunalului Constanța, vineri, 23 august 2024, a fost deschis un nou dosar, care are ca obiect calculul drepturilor salariale.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, salariatul care a chemat compania în instanță, în dosarul 5622/118/2024, se numește Iordache Cristian.
 

 
Deocamdată, instanța nu a fixat un termen în acest dosar.
 
Reamintim că GSP Offshore SRL este chemată în instanță și într-un alt dosar. Pe rolul Tribunalului Constanța, pe secția a II-a civilă se află dosarul ce are ca materie Falimentul, în care aproape 435 de creditori reprezentând persoane fizice, printre care și fratele Feliciei Ovanesian, Radu Virgil Ovanesian,  21 de firme dintre care patru corporații internaționale, precum și două sindicate – SNP Filiala SSP Offshore și Sindicatul Național Petrom, Filiala SIPM Constanța cer insolvența companiei, după ce societatea ar fi acumulat datorii de peste 400 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
GSP Offshore SRL, reprezentată de Gabriel Comănescu, datorii de peste 400 de milioane de euro! Lista completă a creditorilor (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii