Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legături cu afaceristul Gheorghiu Bogdan Mihai Multiactive Finance SRL, din Iași, procese la Constanța! Nordis Management SRL - pârât

ro

17 May, 2024 12:14 1440 Marime text
 
 
  • Nordis Management SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, are sediul în București, și este controlată de asociații Ciorbă Vladimir Răzvan, cu 46 %, Mapp Development SRL, cu 46 %, și Mihai Alexandru, cu 8 %, din București.  
  • Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit cu Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Compania Multiactive Finance SRL, cu sediul în Iași, despre care publicația reporteris.ro anunța, în august 2023, că „a cumpărat de la societatea Nordis Management SRL București 152 de apartamente din clădirea numărul 2, parte a unui complex de la malul Mării Negre“, a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța aproximativ 130 de dosare ce au ca obiect „plângere împotriva încheierii de carte funciară“. 
 
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarele au ca obiect „plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996)“, Multiactive Finance SRL are calitatea de reclamant, iar „Nordis Management SRL“ și „Popescu Octav Claudiu“ apar ca pârâți.
 
Nu au fost fixate primele termene.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii firmelor împlicate în acest caz, însă demersul nostru nu a fost posibil.
 
În cazul în care oficialii companiilor vor dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosare, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp. 
 
Despre Multiactive Finance SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 16 mai 2024, SC Multiactive Finance SRL are sediul în Iași, are ca obiect activitate RECOM „închirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate“, iar ca asociații apar Egros Trade SRL, din Iași, cu 95 %, și Acasandrei George, cu 5 %, tot din Iași.
 
Ca administrator figurează, conform Termene, Acasandrei George.
 
Tot potrivit sursei, Acasandrei George mai apare în Newton Management SRL și în Altabel SRL, iar Egros Trade SRL apare în Egros Invest SRL.
 
Pentru anul 2023, cu un angajat, Multiactive Finance SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 4.140.078 de lei și un profit net de 959.728 de lei. 
 
Despre Egros Trade SRL
 
Egros Trade SRL are sediul în Iași, are ca obiect activitate RECOM „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate“ și este controlată de asociații Ghesto Invest SRL, din Iași, cu 50 %, Delcea Caterina, din Neamț, cu 45 %, și de Delcea Cristian, tot din Iași, cu 5 %.
 
Ca administrator apare Property Management SRL.
 
Delcea Caterina mai apare în CD Topmed SRL, din București, și în Grusman Real Estate SRL, din Iași.
 
Delcea Cristian mai apare în Rom - Paper 2000 SRL, din București, Ecolution SRL, din Iași, Rompaper SRL, din Iași, Ecoland Park SRL, din Iași, NSD Group Enterprise Bucharest SRL, din București, Egros Invest SRL, din Iasi și în Office & Logistic SRL, tot din Iași.  
         
Ghesto Invest SRL apare în Egros Invest SRL și în CC Investment SRL, din Iași. Pentru anul 2022, cu 12 angajați, Egros Trade SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 16.016.839 de lei și un profit net de 9.009.790 de lei.
 
Despre Ghesto Invest SRL
 
Ghesto Invest SRL are sediul în Iași, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, și este controlată de asociații
Gheorghiu Bogdan Mihai, cu 90 %, și de Concept SRL, cu 10 %.
 
Gheorghiu Bogdan Mihai apare ca administrator.
 
Gheorghiu Bogdan Mihai mai apare în Concept SRL, Ecostandard Recycle SRL, Enviropack SRL, Newton Management SRL, Inovatie Alia SRL și în Onebuildpm SRL.
 
Pentru anul 2022, Ghesto Invest (cu un angajat) a declarat o cifră de afaceri netă de 1.201 de lei și o pierdere netă de 136.361 de lei.
 
Despre Concept SRL
 
Societatea comercială Concept SRL se ocupă de închirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul în Iași și este controlată de Gheorghiu Bogdan Mihai.
 
Pentru anul 2022, Concept SRL (cu doi angajați) a declarat o cifră de afaceri netă de 54.825.798 de lei și un profit net de 17.099.095 de lei.
 
Despre Nordis Management SRL
 
Nordis Management SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, are sediul în București, și este controlată de asociații Ciorbă Vladimir Răzvan, cu 46 %, Mapp Development SRL, cu 46 %, și Mihai Alexandru, cu 8 %, din București.  
 
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit cu Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Ciorbă Vladimir Răzvan apare în Lampp Building Project SRL, Gusto Bazaar SRL, Car Studio Detailing SRL, Nordis Hotel SRL, Hathor Trading Estate SRL, Nordis View SRL, Best Luxury Investment SRL, Nordis Building Management SRL, Nobileo Real Estate SRL și în Bluesky Favorit SRL.
 
Mihai Alexandru apare în Mihai & Mihai Imob Investments SRL, Nordis Hotel SRL, Nordis View SRL, Nordis Herastrau SRL și în Nordis Building Management SRL.
 
Postoaca Gheorghe Emanuel apare în Nordis Hotel SRL, Nordis View SRL, Mapp Development SRL, Soffa Development SRL, Nobileo Real Estate SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Mamaia SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL
 
Pentru 2022, Nordis Management - cu 77 de angajați - a declarat o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, compania Nordis Management este vizată de o cerere de insolvență, aceasta fiind concretizată sub forma dosarului 13403/3/2024 înregistrat pe rolul Tribunalului București.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen a fost stabilit pentru data de 17 iunie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Nordis Management SRL, la un pas să rămână fără un apartament din complexul situat în Mamaia Sat, județul Constanța (DOCUMENT)
   
 
Nordis Management, răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru ridicarea sechestrului judiciar (MINUTA)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii