Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litigiul dintre Prefectul Județului Constanța, Primarul Orașului Năvodari și ART Solid Residence SRL, pe masa magistraților

ro

29 May, 2024 17:00 730 Marime text
  •  Primarul Orașului Năvodari și ART Solid Residence SRL au fost acționați în judecată de Prefectul Județului Constanța. 
  • Asociații firmei ART Solid Residence SRL sunt Daniel Ștefan Opriță și Valentin Sârbu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Magistrații Tribunalului Constanța urmează să judece litigiul dintre reclamantul Prefectul Județului Constanța și pârâții Primarul Orașului Năvodari și ART Solid Residence SRL.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pe data 27.05.2024, a fost înregistrat, dosarul cu indicativul 3666/118/2024 și obiectul - acţiune prefect, tutelă administrativă anulare act administrativ/ certificat nr 595/27.07.202, autorizaţie de construire nr. 4A/18.01.2021.
 
Părțile dosarului care este în stadiul procesural de fond sunt Prefectul Județului Constanța – reclamant, iar  Primarul Orașului Năvodari și ART Solid Residence SRL – pârâți.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
 

Despre ART Solid Residence SRL


 
Conform termene.ro, firma a fost fondată pe 3 februarie 2017, are sediul în Constanța, pe strada Amurgului nr. 35C, iar obiectul de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Asociații firmei sunt Daniel Ștefan Opriță și Valentin Sârbu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Art Solid Residence SRL a declarat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 62.075 de lei, o pierdere de 28.170 de lei și doi angajați.
 
Conform termene.ro, Daniel Ștefan Oprița mai este în asociat  firmele: Adco Company SRL, Ritz Auto SRL, Vogue Appartments SRL, Flying Spur SRL, Marina Evo Residence SRL, Vogue Building SRL, Clastefy G.S.M. SRL (radiată), Rubin Construct International SRL (radiată), NBC Comercial SRL (radiată), Casa Auto Constanța SRL (radiată) și Team Bauen SRL (radiată).
 
La rândul său, Valentin Sârbu apare și în VSV Pro Automobile SRL, Marina Evo Residence SRL, Amira Evo Residence SRL și Dezautoserv SRL (radiată).
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Justiție Constanța: Locatarii de pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare au obținut în instanță suspendarea autorizației de construire pentru un imobil
https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/justitie-constanta-locatarii-de-pe-strada-ionel-teodoreanu-din-cartierul-palazu-mare-au-obtinut-in-instanta-suspendarea-autorizatiei-de-construire-pentru-858348.html
 
Benzinăria de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța, modificată! Firma Almar House SRL, deținută de notarul Eugen George Anastase, a început lucrările de modernizare (GALERIE FOTO)
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/benzinaria-de-pe-bulevardul-alexandru-lapusneanu-din-constanta-modificata-firma-almar-house-srl-detinuta-de-notarul-eugen-george-anastase-a-inceput-lucrarile-858268.html
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii