Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litigiul dintre SMC Prefabricate pentru Construcții SA, fosta Somaco, și Primăria Constanța, în atenția magistraților Tribunalului Constanța

ro

09 Aug, 2024 16:33 121 Marime text

  • Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
  • SMC Prefabricate pentru Construcții SA este deținută de Rădulescu Ștefan, cu 53,05% din capitalul social, Somaco Holding SA, cu 46,45 % din capitalul social,  Transporturi Auto Astra SA, cu 0,5% din capitalul social.
 
Litigiul dintre SMC Prefabricate pentru Construcții SA,  fostă Somaco, și Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Constanța sunt părți ale unui dosar, înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia civilă, pe data de 8.08.2024, a fost depus dosarul cu indicativul 22723/212/2024 și obiectul pretenţii.
 
Părție dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Constanța prin primar  - reclamant, iar SMC Prefabricate pentru Construcții SA – pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 Dosar Judecatoria Constanta


 
Despre SMC Prefabricate pentru Construcții SA,  fostă Somaco
 
 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe bulevardul Timisoara, Nr. 92A din București și se ocupă de fabricarea betonului.
 
SMC Prefabricate pentru Construcții SA este deținută de Rădulescu Ștefan, cu 53,05% din capitalul social, Somaco Holding SA, cu 46,45 % din capitalul social,  Transporturi Auto Astra SA, cu 0,5% din capitalul social.
 
RIM Trust IPURL este lichidator judiciar. SMC Prefabricate pentru Construcții SA, în faliment, a declarat, în 2023, o pierdere de 46.217 lei.
 
În martie 2009, Somaco și-a schimbat denumirea în SMC Prefabricate Pentru Construcții, după ce a cedat marca Somaco fondului suedez de investiții Oresa Ventures, care a achiziționat trei sucursale ale companiei Somaco. Societatea SMC Prefabricate pentru Construcții SA se află în insolvență.
 
 
Despre Somaco Holding SA
 
 
Cu sediul social pe bulevardul Timișoara, nr. 92A din București, firma a fost înființată în 2009 și se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții.
 
Somaco Holding SA este controlată de Rădulescu Ștefan, cu  99,9% din capitalul social, și Dirva Anda-Simona, cu 0,1% din capitalul social.
 
De administarea afacerii de ocupă Buiga Răzvan Ioan. În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 2.494.574 lei, 9 salariați și un profit de 212.589 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Unal CO SRL, recurs la Tribunalul Constanța. Firma obligată de prima instanța să achite societății Confort Urban SRL o sumă uriașă

Tribunalul Constanța, răspuns negativ pentru piscina exterioară de pe plaja Caelia, din Mamaia! Cu recurs (MINUTA) 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii