Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litigiul dintre Wasval SRL, Primăria Constanța și SC Allchim DDD CO SA a ajuns pe masa judecătorilor

ro

19 Jun, 2024 14:57 343 Marime text
  • Wasval SRL a dat în judecată Primăria Municipiului Constanța și SC Allchim DDD CO SA.
  • Obiectul dosarului înregistrat la Tribunalul Constanța constă în - litigiu privind achiziţiile publice.
  • Valentina Tudurachi este asociat și administrator al societății Wasval SRL.
  • Acționari în cadrul firmei Allchim DDD CO SA sunt  Florina Oana și Ionuț-George Bajdechi.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 18.06.2024, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 4207/118/2024 și obiectul - litigiu privind achiziţiile publice.
 
Părțile dosarului care este în stadiu procesual de fond sunt: Wasval SRL – reclamant, iar Primăria Municipiului Constanța și SC Allchim DDD CO SA – pârâți.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 

 


Despre Wasval SRL
 
 
Firma a fost fondată în anul 2005, are sediul pe strada Ion C. Brătianu nr. 8A, Iași și desfășoară activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor, conform termene.ro. Valentina Tudurachi este asociat și administrator al societății.
 
Wasval SRL, cu 7 salariați, a avut o cifră de afaceri de 16.903.209 de lei în anul 2023 și un profit de 2.688.254 lei.
 
Conform termene.ro, Wasval SRL a obținut, prin negociere directă, 290 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Institutul Regional de Oncologie Iasi,  Universitatea de Medicină și  farmacie "Grigore T.Popa" din Iași, Inspectoratul Școlar al Județului Iași, Universitatea Națională de Arte George Enescu, Direcția Națională de Probatiune și altele.
       
 
Despre Allchim DDD CO SA

 
Societatea Allchim DDD CO SA a fost înființată în anul 2020, are sediul social pe strada Zona Viile Noi, Bloc Zona, Constanța și desfășoară  activități de curățenie.
 
Potrivit www.termene.ro, acționari în cadrul firmei sunt Florina Oana Bajdechi, cu 8% din capitalul social, și Ionuț-George Bajdechi, cu 20% din capitalul social. Administratorul societății este Ionuț-George Bajdechi. Pentru 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 4.808.287 lei, un profit de 831.865 lei și 49 de angajați.
 
Compania Allchim DDD CO SA a obținut 286 de contracte, prin negociere directă, de la mai multe instituții publice, printre care  CT BUS, DGASPC sau Primăria Constanța, cu care a încheiat în 2019 un contract de dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare în municipiu pe 4 ani.
 
În 2023, municipalitatea a atribuit direct societății Allchim DDD CO , serviciul de dezinsecție exterioară în municipiul Constanța, un contract de 265.289.54 lei fără TVA.
 
Potrivit termene.ro. Florina Oana Bajdechi este asociat unic și administrator în Ecochim Company SRL, asociat și administrator în Oana Design SRL Constanţa,  asociat în ALFA Construct SRL,  precum și în două PFA-uri.
 
La rândul său, Ionuț-George Bajdechi este asociat și dministrator în Master Fotovoltaic Energy SRL Tulcea, asociat și administrator în Fotovoltaic Sun Light Park SRL Constanța, asociat unic și administrator în Sea Balance SRL Constanța, administrator în Kenston Unic Invest SRL Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Coral Impex SRL a câștigat la Curtea de Apel Constanța procesul cu Municipiul Constanța și Wasval SRL. Decizia este definitivă
 
Allchim DDD CO SA face și în 2024 dezinsecție, deratizare și tratamente fitosanitare în municipiul Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii