Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Procurorul criminalist Sadîc Zafer face declarații cu privire la cele trei persoane anchetate în dosarul celor două crime care au îngrozit Constanța (VIDEO)

ro

10 Sep, 2024 12:34 548 Marime text
Procurorul criminalist Sadîc Zafer - sursa foto: ZIUA de Constanța

Procurorul criminalist Sadîc Zafer prezintă modul în care au fost ucise cele două femei, în perioada iulie-august 2024, pe raza județului Constanța, precum și informații despre suspecții anchetați în dosarul de omor.

Modul în care cele două victime au fost omorâte, din primele informații, este același. Inculpatul le-ar fi omorât, pentru a le lua bunurile. Inculpatul este cunoscut ca având probleme cu legea.  (...) Cadavrul uneia dintre victime l-ar fi ținut aproximativ două zile în casă, alături de cei 4 copii. Le-ar fi cunoscut pe victime pe o publicație, în care ofereau servicii sexuale. Două persoane au fost reținute. Una, cercetată pentru omor, iar cea de-a doua, pentru că l-ar fi ajutat să scape de cadavre”, a declarat procurorul criminalist Sadîc Zafer.


 
 
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Detalii înfiorătoare Cum ar fi ucis „Șacalul” cele două femei în județul Constanța. Una dintre ele ar fi fost găsită mâncată de șacali, pe câmp!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii