Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loviri cauzatoare de moarte în județul Constanța! Bărbatul suspectat că ar fi bătut un alt bărbat în Eforie, nemulțumit de arestul la domiciliu

ro

25 Jul, 2024 11:35 401 Marime text
Sursa foto: Pexels

Bărbatul suspectat că ar fi bătut, în urmă cu aproape o lună, o persoană pe o stradă din Eforie este nemulțumit de decizia Tribunalului Constanța cu privire la arestul la domiciliu.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, inculpatul Constantin Hânză, cercetat în dosarul penal cu indicativul 4900/118/2024, care are ca obiect, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, a depus o contestație pe data de 23 iulie 2024.


 
Conform portalului instanțelor de judecată, contestația va fi judecată la Curtea de Apel Constanța pe data de 1 august 2024.
 
Decizia în contestație va fi definitivă.
 
 
Oficial de la IPJ despre scandalul din Eforie
 
La data de 29 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani.
 
Potrivit IPJ Constnața, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.
 
Astfel, la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 21.20, ar fi agresat fizic un bărbat, de 49 de ani.
 
Agresiunea fizică ar fi avut loc pe strada Nicolae Titulescu, pe fondul unui conflict spontan.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 29 iunie a.c., instanța de judecată a dispus, față de persoana în cauză, măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Scandal în județul Constanța! Un bărbat, agresat pe stradă! Suspectul, plasat în arest la domiciliu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii