Mai mulți procurori vor să plece din Constanța și și-au cerut transferul la CSM. Lista
Mai mulți procurori vor să plece din Constanța și și-au cerut transferul la CSM. Lista
04 Jan, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
2462
Marime text
- Magistratul Augustina Liliana Vengherschi, fostul prim-procuror delegat al Parchetului Judecătoriei Mangalia, și-a cerut transferul la altă unitate de anchetă din țară, aceasta optând pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.
Pentru Constanța, un singur procuror și-a cerut transferul, fiind vorba despre magistratul Amelia Băbuță, din cadrul Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 București, care a solicitat să fie transferată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.
Pe de altă parte, în aceeași sesiune de transfer, nu mai puțin de patru procurori au cerut să plece de la Parchetul Judecătoriei Constanța.
Astfel, magistratul Alexandra Pop, de la PJ Constanța, și-a cerut transferul la Parchetul Judecătoriei Brașov.
La rândul său, magistratul Ioana Dănilă, de la PJ Constanța, a solicitat să fie transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.
Nu în ultimul rând, procurorii Mihai Platon și Ioan Răzvan Sima, ambii de la PJ Constanța, și-au cerut transferul în Capitală, la parchetele judecătoriilor de sector.
Magistratul Mihai Platon a solicitat transferul la Parchetul Judecătoriei Sectorul 1, ori la PJ Sectorul 5, 2, 3, 4 sau 6 București, iar Ioan Răzvan Sima a optat pentru PJ Sectorul 4, 2, 1, 5, 3 sau 6 București.
Totodată, și magistratul Augustina Liliana Vengherschi, fostul prim-procuror delegat al Parchetului Judecătoriei Mangalia, și-a cerut transferul la altă unitate de anchetă din țară, aceasta optând pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.
Nu în ultimul rând, magistratul Vlad Radu Băran, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, a solicitat să fie transferat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.
Cererile de transfer vor fi analizate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Procurori.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Curtea Supremă anunță noile completuri pentru anul 2024! Doi judecători, de la Constanța (LISTĂ)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii