Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu în dosarul sechestrării de persoane

ro

21 Jun, 2024 21:03 635 Marime text

Judecătoria Sectorului 3 din București a emis, vineri, un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu (29 de ani), pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, într-un caz în care a fost condamnat în anul 2018 la o pedeapsă de 3 ani închisoare.

„Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, spun autoritățile române.

Emiterea mandatului european de arestare vine după ce într-un alt dosar, cel legat de accidentul auto din 2019, soldat cu moartea unui bărbat, magistrații ÎCCJ au admis recursul în casație făcut de Mario Iorgulescu și au trimis dosarul la rejudecare.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident.


sursa: stiripesurse.ro. 


Citește și:

Dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se va rejudeca! MINUTĂ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii