Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare pus în executare la Constanța!

ro

17 Aug, 2022 11:37 6167 Marime text


Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, dispunând arestarea provizorie în vederea predării, pe o durată de 15 zile, a unui tânăr, de 22 de ani, din Cumpăna, județul Constanța.
 
Măsura a fost luată în vederea punerii în executare a unei semnalări privind mandatul european de arestare dispus de către Parchetul din Paderborn, Germania, în vederea executării sentinței penale a Tribunalului din Paderborn, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie și vătămare corporală intenționată, prev. de: art. 223 alin.1, art. 230 şi art. 249 alin. 1, toate din Codul penal german.
 

„Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare provizorie. Măsura dispusă se comunică la locul de deţinere, precum și Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul I.G.P.R. şi Ministerului Justiţiei. Fixează termen în vederea continuării procedurii de executare a mandatului european de arestare la data de 26.08.2022, ora 12, pentru când: - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa urmează a depune la dosar mandatul european de arestare emis de autorităţile judiciare germane pe numele persoanei solicitate, în original, în două exemplare, tradus în limba română“, potrivit minutei judecătorești.

 
Decizia Curții de Apel Constanța nu este definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii