Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărul discordiei dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Iată ce spun cei doi după ce au ieșit din sala de judecată de la Constanța (VIDEO)

ro

24 Sep, 2024 11:49 784 Marime text
Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău au ajuns la instanță. Cei doi au ajuns astăzi, 24 septembrie 2024, la Tribunalul Constanța, unde aveau termen într-un proces privind extinderea acordului. Practic, Claudia Pătrășcanu dorește să participe într-o emisiune TV, alături de cei doi copii, iar pentru acest lucru trebuie să existe acordul tatălui. Avocatul Claudiei a precizat că a fost transmisă o notificare în acest sens către tată, însă nu a răspuns.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău, fostul soț și actual iubit al Biancăi Drăgușanu consideră că cei mici trebuie să stea departe de „circul mediatic”, care a fost creat inclusiv de divorțul lor.

„Claudia a făcut o ordonanță preșidențiala prin care cere să suplinească acordul meu pentru a participa la o emisiune la televizor împreună cu copiii. Eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă. Nu doresc să mai fie expuși copiii. Au fost expuși acestui circ mediatic dat de divorțul nostru timp de cinci ani. Copiii au activități școlar și extrașcolare. Nu sunt de acord cu cei mici să participe la cea emisiune. Nu am nimic cu Claudia să participe. Să facă ce dorește. Asta s-a întâmplat aici”, a spus Bădălău.

Astfel, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 12.09.2024, a fost înregistrat dosarul nr. 26132/212/2024 și obiectul - ordonanţă preşedinţială suplinire consimțământ. Termen în acest dosar este astăzi, 24 septembrie 2024. Conform avocatului, mâine se va pronunța instanța.
 

„Am rămas în pronunțare. S-au expus toate lucrurile ce trebuiau să fie expuse. Un lucru este clar și simplu – dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Rămâne de văzut mâine, când se pronunță instanța de judecată. Vorbim de o emisiune de televiziune, care este expusă regulilor CNA. Lucrurile sunt destul de clară pentru noi. Claudia trebuia să participe într-un show de emisiune, unde trebuia să ia acordul tatălui, care nu a venit. S-a cerut printr-o notificare la care nu a răspuns. El spune că nu s-a primit niciuna, trezindu-se cu cererea de chemare în judecată”, a precizat avocatul Claudiei Pătrășcanu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău au ajuns la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii