Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad a intrat pentru prima oară într-o sală de judecată! A fost citat ca martor, la Constanța, în dosarul lui Dan Diaconescu (VIDEO)

ro

02 Oct, 2024 13:39 368 Marime text
Mohammad Murad a ieșit din sala de judecată unde a fost citat în calitate de martor în dosarul unde protagonist este Dan Diaconescu.

El a spus că singura legătură cu Dan Diaconescu este o mașină pe care i-a împrumutat-o fostului realizator OTV, și cam atât.

 

„Martor pe o chestie, pe care aș vrea să îl las pe cel care o are, să auziți povestea cu Dan Diaconescu. Tangența pe care o am cu subiectul este pentru că a avut o mașină împtrumutată de la mine, care a stat la el doi ani de zile. Asta e tot. Insistă că avem o legătură. Nu avem nici o legătură. Am fost întrebat 3 minute. Nu am altceva.
 
Am întrebat-o pe doamna judecător. De ce m-ați invitat. Cu gândul așa la latura politică. Sunt multe lucruri amestecate în România și vreau să îmi fac o imagine. Este pentru prima oară din viața mea când intru într-o sală de judecată.
 
Oricum aveam drum spre Constanța, am și întârziat jumătate de oră. Să ajungi să te întrebe cum te cheamă și dacă își menții declarația și apoi să pleci, nu e normal. Să zică doamna că nu știe ce lucrez eu... chiar așa? Nu este de aroganță, dar nu mi se pare corect”, a spus Mohammad Murad.



La termenul de luna trecută, magistrații au decis amânarea pentru 2 octombrie 2024 în ce privește judecarea pe fond a dosarului în care Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor. Dosarul se află la Judecătoria Constanța, iar Dan Diaconescu a ajuns cu aproape o oră mai devreme față de ora stabilită pentru ședința din dosar. El a declarat în fața presei că are gânduri bune astăzi și a spus că va face declarații la ieșirea din sala de judecată.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
„Surpriza” lui Dan Diaconescu - Mohammad Murad, citat ca martor la Judecătoria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii