Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulțimit de deciza Tribunalului Constanța Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universității „Ovidius” din Constanța, a făcut recurs

ro

03 Jun, 2024 13:55 780 Marime text
  • Pe masa judecătorilor Curții de Apel Constanța a ajuns dosarul dintre Dănuț Tiberius Epure și Universitatea Ovidius Constanța.
  • Obiectul dosarului cu indicativul 1654/118/2024 constă în suspendare executare act administrativ.
 
Dănuț Tiberius Epure, fostul rector al Universității Ovidius a făcut recurs la decizia judectătorilor Tribunalului Constanța din data de 16.04.2024.
 
Pe data de 31 mai 2024, pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ si fiscal a fost înregistrat dosarul nr. 1654/118/2024 cu obiectul - suspendare executare act administrativ.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de recurs sunt: Epure Dănuț Tiberius - recurent reclamant și Universitatea Ovidius Constanța - intimat pârât. Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

 

 
Reamintim că în ședinta din 16.04.2024, judecătorii Tribunalului Constanța au respins de suspendare, formulată de Dănuț Tiberius Epure.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare formulată de reclamantul Epure Dănuț Tiberiu în contradictoriu cu pârâta Universitatea Ovidius Constanța. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunțată pe 16.04.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței. Document: Hotarâre  565/2024  16.04.2024“, se spune în soluția pe scrut.



 Amintim că prin decizia penală nr. 1687 din 10.12.2015, Curtea de Apel București a hotărât condamnarea lui Epure Tiberius Dănuț, fost rector al Universității „Ovidius” din Constanța, la data faptelor, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția de rector la orice instituție de învățământ, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 infracțiuni) și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității.
 


Tiberius Dănuţ Epure este candidat din partea SOS România pentru Consiliul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universității „Ovidius” din Constanța, răspuns negativ de la magistrați
 
Candidat din partea SOS România pentru CJC: Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“, cere Curții de Apel București rejudecarea. Primul termen în apel, peste o lună

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii