Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi șefi în justiția din Constanța! Laura Sărac Aldea, președintele Judecătoriei Medgidia, iar Florentin Panait, șef la Judecătoria Mangalia! CSM a publicat rezultatele concursului

ro

04 Jun, 2024 17:00 994 Marime text
  • Potrivit Regulamentului concursului, „este declarat admis la concurs sau examen judecătorul care a obținut cel puțin nota finală 7 și cel puțin nota 5, atât la proiect, cât și la testarea scrisă“.
Magistratul Laura Sărac Aldea, președintele delegat al Judecătoriei Medgidia, a promovat concursul pentru numirea în funcția de conducere, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii!
 
Potrivit datelor anonimizate publicate de CSM, magistratul constănțean, singurul candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Medgidia, a fost notată cu media finală 8,30.
 
La rândul său, judecătorul Florentin Mircea Panait, vicepreședintele delegat al Judecătoriei Medgidia, este singurul candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, după retragerea din concurs a magistratului Carmen Claudia Berevoescu, președintele delegat al instanței.
 
Magistratul Florentin Mircea Panait a fost notat cu media finală 7,30 în concurs.
 
Potrivit Regulamentului concursului, „este declarat admis la concurs sau examen judecătorul care a obținut cel puțin nota finală 7 și cel puțin nota 5, atât la proiect, cât și la testarea scrisă“.
 
Detalii despre declarațiile de avere și interese ale magistratului Laura Sărac Aldea pot fi accesate în articolul
A fost propus noul președinte pentru Judecătoria Medgidia. Avere și interese (DOCUMENTE)
 
Totodată, detalii despre declarațiile de avere și interese ale magistratului Florentin Mircea Panait pot fi accesate în articolul
Mircea Florentin Panait, noul vicepreședinte delegat al Judecătoriei Medgidia. Avere și interese (DOCUMENTE)
 
Acum, Secția pentru Judecători va emite hotărârile pentru numirea în funcțiile de conducere a judecătorilor declarați admiși la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tribunalul Constanța, un post liber pentru judecătorii pensionari care vor să revină în sistem (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii