Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul în care Vlad Pascu este acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai

ro

18 Oct, 2024 09:37 226 Marime text
Judecătoria Mangalia - sursa foto: ZIUA de Constanța

Un nou termen va avea loc astăzi la Judecătoria Mangalia, în care Vlad Pascu este acuzat de producerea tragediei din 2 Mai, în urma căruia două persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, în dosarul de fond cu indicativul 4989/254/2023, pe data de 20 septembrie instanța a amânat pentru astăzi judecarea cauzei pentru efectuarea expertizelor medico-legale a persoanelor vătămate Ionescu Cristina-Ileana şi Coniac Vlad-Alexandru şi depunerea la dosar a acestora.
 
Ședința de judecată este programată să înceapă la ora 10:00.
 
 
Reamintim că în Dosarul 2 Mai Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Judecătoria Mangalia Avocatul lui Vlad Pascu cere arest la domiciliu - „Inculpatul regretă, a încercat să repare prejudiciul material și moral”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii