Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie din Malta a pierdut la Judecătoria Constanța procesul cu Urban Legends. Decizia nu este definitivă

ro

11 Oct, 2024 17:00 137 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: pexels
  • Dosarul a fost înregistrat în data de 12 februarie 2024. Primul termen a fost dat pentru 8 octombrie a.c., când magistrații din completul C38 au amânat pronunțarea pentru data de 9 octombrie a.c. Astfel, în urmă cu două zile, completul Camânări/incidente 38 a constat ca încetată acțiunea formulată de Investcapital LTD
 
Judecătoria Constanța a avut pe rol dosarul 3928/212/2024, unde reclamantul Investcapital LTD a chemat în instanță pe pârâtul Urban Legends Fighting Championship, obiectul fiind „cerere de valoare redusă”.
 
Dosarul a fost înregistrat în data de 12 februarie 2024. Primul termen a fost dat pentru 8 octombrie a.c., când magistrații din completul C38 au amânat pronunțarea pentru data de 9 octombrie a.c. Astfel, în urmă cu două zile, completul Camânări/incidente 38 a constat ca încetată acțiunea formulată de Investcapital LTD.
 
Redăm soluția pe scurt:
„În temeiul art. 75 alin. (1) teza finală din Legea nr. 85/2014, constată încetată acţiunea formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu pârâta .... Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 09.10.2024.”
 
Momentan, nu au fost formulate căi de atac.


 
Despre Urban Legends Fighting Championship
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 11 octombrie 2024, Urban Legends Fighting Championship SRL figurează ca fiind în stare de lichidare. Firma are sediul în Constanța, pe strada Traian nr. 30, se ocupă de activități sportive și a fost fondată în aprilie 2017.
 
Asociații sunt Mihai Teodor Isop – de cinci ori campion naţional la Karate Tradiţional şi Karate Ashihara și fost director general la Federația Rommână de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai – și Dorina Frunză.
 
Administratorul este Mihai Teodor Isop.
 
Potrivit RECOM, numele lui mai apare în Acces GSM SRL (radiată), Isop Mihai-Teodor AF (radiată) și Riko Haircut & Spa SRL.
 
Cei doi asociați au hotărât să dizolve și să lichideze societatea, în acest sens fiind numit lichidator Dobrogea Insolvency I.P.U.R.L., reprezentată prin practician în insolvență Guguș Liviu (M. Of. 5666/19.12.2023).
 
Conform termene.ro, în 2023 societatea a declarat pierdere de 41.077 de lei și un singur angajat. De altfel, începând cu anul 2021, Urban Legends Fighting Championship SRL nu a mai declarat cifră de afaceri, iar pierderile și datoriile au început să se accentueze astfel:
  • 2021: pierdere de 2.570 de lei și datorii de 23.239 de lei
  • 2022: pierdere de 37.518 lei și datorii de 34.825 de lei
  • 2023: pierdere de 41.077 de lei și datorii de 52.758 de lei
 
Despre Investcapital LTD
 
Conform site-ului oficial, Investcapital LTD este o companie malteză de securitizare care acționează în conformitate cu Legea privind securitizarea malteză și fiind supravegheată de instituția malteză care reglementează serviciile financiare - Malta Financial Services Authority. Compania poate efectua securitizare pe active, cum ar fi: creanțe, obligațiuni, certificate de investiții, acțiuni.
 
Piețele principale în care Investcapital LTD își desfășoară activitatea sunt cele din România, Italia și Spania.
 
În Consiliul Director se află: Jeannine Giglio, Mihai Flucuș și Radoslaw Grycan.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Două firme din Constanța, față în față la instanță. La mijloc se află o ordonanță președințială
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii