Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu, obligată să plătească peste 2.000 de dolari unui angajat! Contestație la Curtea de Apel Constanța

ro

21 Oct, 2024 11:22 246 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

O firmă din portofoliul omului de afaceri Gabriel Comănescu a depus contestație, după ce Tribunalul Constanța a hotărât ca societatea să-i achite unui angajat 2.475 de dolari.
 
În dosarul cu indicativul 765/118/2024, Matei Dumitru a chemat în judecată GSP Offshore SRL și Navymar Shipping Company Limited, cerându-și drepturile salariale.
 
Pe data de 01.08.2024, instanța a admis acțiunea formulată de reclamant.  
 
MINUTA
 
Soluția pe scurt: Respinge excepţia necompetenţei materiale generale invocată de Navymar Shipping Co.ltd ca nefondată. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pîrîtei SC GSP Offshore SRL invocată de această pîrîtă. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pîrîta SC GSP Offshore SRL ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesual pasivă. Admite acţiunea formulată de reclamantul Matei Dumitru în contradictoriu cu pîrîta Navymar Shipping Company Ltd Obligă pîrîta Navymar Shipping Company Ltd să plătească reclamantului suma de 2475 USD actualizată la data plăţii reprezentînd drepturi băneşti neachitate şi la plata dobînzii legale aferente acestei sume calculate de la data scadenţei pînă la plata efectivă. Obligă pîrîta Navymar Shipping Company Ltd să plătească reclamantului suma de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentînd onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței azi, 1.08.2024.
 
Drept urmare, Navymar Shipping Company Limited a depus contestație, iar dosarul a ajuns în atenția Curții de Apel Constanța, fiind înregistrat pe rolul Secției I Civile vineri, 18 octombrie 2024.
 
 
Deocamdată, nu a fost stabilit termen de judecată în această speță.
 
Despre Navymar Shipping Company LTD
 
Navymar Shipping Company Limited este o societate cu sediul în Cipru, oferă servicii de management de foraj și participă la operațiuni de management de proiect.
 
Potrivit termene.ro, societatea Navymar Shipping Company Limited deține 23,71% din capitalul social al companiei Vega Offshore SRL, alături de Gabriel Comănescu, care deține 76.29% din acțiuni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi pr otecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:   
Două companii din portofoliul lui Gabriel Comănescu, vizate de un nou proces
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii