Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă lovitură pentru Dan Diaconescu! Dosarul său nu va fi strămutat – Vezi decizia Curții de Apel Constanța

ro

08 Aug, 2024 17:00 392 Marime text


Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, primește o nouă veste grea – dosarul în care este cercetat pentru act sexual cu un minor nu va fi strămutat. Decizia a venit astăzi, 8 august 2024, din partea Curții de Apel Constanța și este definitivă.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, în dosarul cu numărul unic 411/36/2024, instanța a respins cererea acestuia, ca neîntemeiată.



 
Reamintim că în această săptămână este cea de-a doua decizie nefavorabilă pe care a primit-o Dan Diaconescu. Miercuri, 7 august 2024, Tribunalul Constanța i-a respins cererea de modificare a obligațiilor controlului judiciar. Drept urmare, acesta nu poate părăsi teritoriul României.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Știri Constanța Veste grea pentru Dan Diaconescu - nu poate părăsi țara! Acum este în așteptarea soluției pe cererea de strămutare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii