Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O primărie din Constanța, delapidată de fostul casier. Final de anchetă

ro

20 May, 2022 00:00 1996 Marime text
 
  • Dosarul va fi judecat de Tribunalul Constanța.
  • Surse din cadrul Primăriei Independenţa au declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că presupusul prejudiciu s-ar ridica la suma de 2 miliarde de lei vechi și că faptele ar fi avut loc în perioada 2015 – 2016.
 
Procurorii din Constanța au finalizat cercetările specifice în dosarul privind delapidarea Primăriei Independenţa, din județul Constanța!
 
Recent, magistrații au dispus trimiterea în judecată a fostului casier al UAT Independența (T.D.), acesta fiind acuzat de delapidare.
 
Dosarul va fi judecat de Tribunalul Constanța.
 
În perioada următoare va fi stabilit primul termen în dosar.
 
Surse din cadrul Primăriei Independenţa au declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că presupusul prejudiciu s-ar ridica la suma de 2 miliarde de lei vechi și că faptele ar fi avut loc în perioada 2015 – 2016.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Percheziții și la Constanța
Profesori condamnaţi în dosarul concursului „Arhimede“, achitați

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii