Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentagon SRL, la judecată cu Berksan Muhendislik Insaat VE Sanayi A.S. Istanbul Sucursala Constanța

ro

17 Sep, 2024 12:51 162 Marime text
Pentagon SRL, la judecată cu Berksan Muhendislik Insaat VE Sanayi A.S. Istanbul Sucursala Constanța. Sursa foto: freepik.com
  • Pentagon SRL este creditor, iar Berksan Muhendislik Insaat VE Sanayi A.S. Istanbul Sucursala Constanța – debitor într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța.
  • Firma Pentagon SRL este radiată din data 19 iunie 2015.
  • Berksan Mühendislik Inșaat VE Sanayi A.Ș. Istanbul Sucursala Constanța a fost înființată în 2022 și desfășoară activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea.
  
Pe data de 16.09.2024, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia a II-a civilă a fost înregistrat dosarul cu inficativul 6281/118/2024 și obiectul - deschiderea procedurii la cererea creditorului.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Pentagon SRL – creditor, iar Berksan Muhendislik Insaat VE Sanayi A.S. Istanbul Sucursala Constanța  - debitor. Deocamdată nu a fost stabilit nu fost stabilit primul termen în dosar.
 
Pentagon SRL - dosar Tribunalul Constanța
 
Despre Pentagon SRL
 
 
Înființată în anul 1993, firma are sediul pe strada Victoriei, Nr. 56 din Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța și desfșoară activități de servicii nca. Firma este deținută de Gaci Dionise, cu 90% din capitalul social, și Gace Mihaela, cu 10% din capitalul social. Tudoruș Cristina CII este lichidator judiciar. Această firmă este radiată din data 19 iunie 2015
 
 
Despre Berksan Mühendislik Inșaat VE Sanayi A.Ș. Istanbul Sucursala Constanța
 
 
Societatea Berksan Mühendislik Inșaat VE Sanayi A.Ș. Istanbul Sucursala Constanța a fost înființată în 2022. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, nr. 143A și desfășoară activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea. Împuternicitul sucursalei Constanța a fost numit Kadioğlu Mustafa, cu domiciliul în Turcia, İstanbul. Firma va avea o durată de funcţionare nedeterminată.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Litigiul dintre Spitalul Orășenesc Hârsova și Iridex Group Salubrizare SRL, în atenția magistraților din Constanța

 
Tribunalul Constanța: OBA Different by Luxury SRL și Tomis Reality Development SRL au ajuns în instanță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii