Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Brașov, la un service auto neautorizat. Se reparau maşini fără să se emită facturi, din 2002! (VIDEO)

ro

22 Oct, 2024 18:51 433 Marime text

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu ofiţerii SICE Braşov, au pus în executare trei mandate de percheziţie (în judeţul Braşov) şi două mandate de aducere într-un dosar penal înregistrat la PT Braşov, privind infracţiuni de evaziune fiscală.
 
În perioada 2002 – prezent, persoanele cercetate, fără a deţine o formă de organizare juridică, au administrat şi exploatat activitatea unui service auto neautorizat, prestând servicii de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor. Această activitate le-a permis să obţină venituri nedeclarate organelor fiscale, transmite news.ro 


Percheziții la Brașov-date oficiale

La data de 22 octombrie 2024, în cadrul acțiunii ,,JUPITER”, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în județul Brașov, într-un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de art. 9, alin. 1 lit. a din Legea nr. 241/2005, urmând a fi identificate și ridicate obiecte, înscrisuri și medii de stocare necesare pentru completarea materialului probator, privitor la activitatea unei persoane fizice care ar fi derulat activități clandestine de service auto.
 
La finalizarea activităților, două persoane vor fi conduse cu mandat de aducere la sediul organelor de cercetare penală pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.
 
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.
 

 Citește și: 

Operațiunea Jupiter! Peste o sută de percheziții și zeci de mandate de aducere, sub coordonarea Parchetului General
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii