Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescăria lui Matei, un nou proces deschis împotriva Primăriei și primarului comunei Agigea!

ro

20 Jul, 2024 16:38 326 Marime text
  • Societatea Pescăria lui Matei SRL vrea să oblige primaria prin intermediul instanței să-i aprobe solicitarea pentru racordarea la sistemul de apă și canalizare a imobilului situat în comuna Agigea, sat Agigea, str. Meduzei nr. 4, judeţul Constanţa
  • Judecătorii nu au fixat deocamdată un termen în acest dosar
  • Datcu Matei-Alin este unic asociat și administrator în Pescăria lui Matei SRL
  • Acesta mai figurează și în Sarda Fish SRL, în Matei Takeaway SRL și în Matyfish SRL
  • Pentru anul 2023, cu 57 angajați, Pescăria lui Matei SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 19.124.840 lei și un profit de 6.122.332 lei după 13 ani de activitate

Pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu număr unic 4820/118/2024.
Dosarul are ca obiect - refuz soluţionare cerere obligația de a face/ emitere act administrativ și este îndreptat împotriva comunei Agigea și primarului comunei Agigea.
Reclamant în dosar este societatea Pescăria lui Matei SRL care vrea să oblige primăria prin intermediul instanței să-i aprobe solicitarea pentru racordarea la sistemul de apă și canalizare a imobilului situat în comuna Agigea, sat Agigea, str. Meduzei nr. 4, judeţul Constanţa.
Judecătorii nu au fixat deocamdată un termen în acest dosar.
Reamintim că, anul trecut, Pescăria lui Matei SRL a obținut eliberarea acordului de principiu pentru racordarea la sistemul de distribuţie a gazelor naturale a aceluiași imobilul, printr-o hotărâre definitivă a Curții de Apel Constanța.

Pescăria lui Matei SRL

Datcu Matei-Alin este unic asociat și administrator în Pescăria lui Matei SRL. Acesta mai figurează și în Sarda Fish SRL are sediul social în Agigea, Cherhana, a fost fondată în anul 2003, se ocupă de pescuitul maritim și este controlată de Liliana-Camelia Datcu, cu 98%, și de Matei-Alin Datcu, cu 2%, în Matei Takeaway SRL (asociat și administrator) și în Matyfish SRL (asociat și administrator).

Pentru anul 2023, cu 57 de angajați, Pescăria lui Matei SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 19.124.840 lei și un profit de 6.122.332 lei după 13 ani de activitate.
Cu sediul în Agigea, firma are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2,98%.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Pescăria lui Matei
Dosarul Sarda Fish nu se va rejudeca!


Imobiliare Constanța Date din proiect despre viitoarea hală pe care o va construi Matei Datcu de la Pescăria lui Matei (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii