Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist constănţean rănit în misiune. Inculpatul a fost condamnat cu suspendare

ro

07 Dec, 2018 00:00 1570 Marime text
Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru ultraj şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Constanţa, a fost condamnat de Judecătoria Medgidia la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru finele lunii ianuarie 2019.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa arată că, la finele lunii iulie 2017, inculpatul a condus o autoutilitară, fără a avea permis de conducere. La un moment dat, un agent de poliţie i-a făcut semn conducătorului auto să oprească maşina.
 
Inculpatul a avut iniţial intenţia de a opri şi a redus viteza. Observând că autoutilitara nu opreşte, poliţistul a introdus o mână pe geamul deschis al portierei, cu intenţia de a-l determina pe inculpat să oprească. În acel moment, şoferul a demarat, context în care poliţistul s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit, omul legii având nevoie se patru-cinci zile de îngrijiri medicale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii