Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanța încearcă să anuleze o hotărâre a Consiliului Local Cumpăna, care vizează inventarul bunurilor din domeniul public (DOCUMENT)

ro

04 Sep, 2024 14:29 192 Marime text
Primaria Cumpana. Sursa foto - ZIUA de Constanta
  •  Prefectul Județului Constanța este reclamant, iar Consiliul Local al Comunei Cumpăna – pârât într-un dosar înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța.

Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 03.09.2024, a fost depus dosarul cu indicativul 5836/118/2024 și obiectul - acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ Hotărârea nr. 33/28.02.2024.
 
Părție dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt Prefectul Județului Constanța – reclamant, iar Consiliul Local al Comunei Cumpăna – pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 

„Cererea de chemare în judecată este formulată în contradictoriu cu Consiliu Local al comunei Cumpăna. Se solicită anularea Hotărârii nr.33/28.02.2024 privind modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Comunei Cumpăna, județul Constanța, aprobat prin HCL nr.137/26.02.2016“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, Elena Tănase, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
O firmă din Brașov, deținută de fostul șel al ISU, a dat în judecată Consiliul Local al Orașului Năvodari

Iridex Group Salubrizare SRL a câștigat, în prima instanță, litigiul cu Primăria Gârliciu. Ce spune primarul Anica Tufă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii