Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preschimbare de termen în dosarul Cornel Bulancea vs. Biroul Electoral Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

16 Sep, 2024 15:51 249 Marime text



Cornel Bulancea a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios-adminstrativ dosarul nr. 5350/118/2024 având ca obiect - anulare act administrativ obligaţia de a face.

Bulancea cheamă în judecată Biroul Electoral de Circumscripție județeană nr.14, nemulțumit de Hotărârea nr. 65/22.06.2024 a Biroului.



În fapt, Cornel Bulancea fost consilier local PSD a contestat în instanță rezultatul alegerilor locale din orașul Hârșova și a solicitat ca prin admiterea contestației, să fie obligat Biroul Electoral Județean la emiterea altor acte și la adoptarea masurilor legale.

La termenul din 16 septembrie a.c., magistrații de la Tribunalul Constanța  au admis solicitarea reclamantului privind preschimbarea termenului în acest dosar în vederea citării părților.

Instanța a stabilit următorul termen în dosar pentru data de 15 noiembrie a.c.






PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii