Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedinţi votaţi pentru instanţele din Constanţa! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

ro

20 Nov, 2021 00:00 1925 Marime text

 
  • Forumul suprem al magistraţilor din România a decis prelungirea delegării pe funcţiile de conducere pentru doi preşedinţi de secţie din cadrul Tribunalului Constanţa, dar şi pentru preşedintele Secţiei penale a Judecătoriei Constanţa.
  • În Secţiunea Document puteţi consulta Ordinea de zi soluţionată a şedinţei Secţiei pentru judecători a CSM din data de 18 noiembrie 2021.
 
Tribunalul şi Judecătoria Constanţa s-au aflat în atenţia Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, la ultima şedinţă din această săptămână.
 
Forumul suprem al magistraţilor din România a decis prelungirea delegării pe funcţiile de conducere pentru doi preşedinţi de secţie din cadrul Tribunalului Constanţa, dar şi pentru preşedintele Secţiei penale a Judecătoriei Constanţa.
 
Astfel, în urma şedinţei Secţiei pentru judecători a CSM de joi, 18 noiembrie 2021, s-a decis, cu unanimitate de voturi, prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei I Civile a Tribunalului a magistratului Ramona Izabela Spînoche.
 
Delegarea pe funcţie este valabilă până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Tot în unanimitate s-a votat şi propunerea de prelungire a delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civile a Tribunalului a magistratului Aida Iolanda Slate, delegarea fiind valabilă tot până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Nu în ultimul rând, cu majoritate de nouă voturi pentru şi unul contra, a fost prelungită şi delegarea magistratului Bogdan Mihai Dumitru în funcţia de preşedinte al Secţiei pentru cauze penale a Judecătoriei Constanţa.
 
Şi în acest caz, delegarea este valabilă până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
În Secţiunea Document puteţi consulta Ordinea de zi soluţionată a şedinţei Secţiei pentru judecători a CSM din data de 18 noiembrie 2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
De luni, 15 noiembrie
Șef nou în Parchetul Curții de Apel Constanța! A fost ales cu unanimitate (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii