Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cogealac, chemată în judecată de Drumuri Județene Constanța pentru o datorie pe jumătate de milion de lei

ro

01 Oct, 2024 17:00 166 Marime text
Dosar Primaria Cogela. Sursa foto - freepik.com
  • Litigiul dintre Drumuri Județene Constanța și UAT Comuna Cogealac are ca obiect ordonanța de plată în conformitate cu OUG 119/2007 și art. 1014 CPC. 
  • Prima ședință a magistraților este programată pentru data de 3 decembrie 2024.

Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia a II-a civilă pe data de 5 septembrie, a fost înregistrat dosarul 5922/118/2024, cu obiectul - ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC. Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt Drumuri Județene Constanța – creditor și UAT Comuna Cogealac prin primar – debitor.

Prima ședință a magistraților se va desfășura pe data de 03.12.2024.

Dosar Primaria Cogealac

Ordonanța de plată formulată are ca obiect recuperarea unei creanțe. DJCT, în calitate de executant, șu UAT  comuna Cogealac, în calitate de beneficiar, au încheiat contractual de lucrări de reparații drumuri comunale nr. 392276/23 octombrie 2023.

„Deoarece comuna Cogealac nu a respectat termenele de plată convenite, conform contractului, și înregistrează un debit format din valoarea lucrării și penalități de întârziere, fapt pentru care am solicitat, prin intermediul instanței, recuperarea acestora. Debitul total este în sumă de 478.966,31 lei“, au transmis reprezentații Drumuri Județene Constanța.


Drumuri Județene Constanța este o unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța și are în administrare rețeaua de drumuri județene.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

PM Constanța, răspuns pozitiv: O persoană fizică va înființa o pădure în extravilanul comunei Cogealac cu bani din PNRR 


Licitație la AJPF Constanța: O pășune deținută de Primăria Cogealac, evaluată la peste 4,3 milioane de lei, de vânzare (DOCUMENT)

Drumuri Județene Constanța SA vs. Eterra Topo System SRL! Ce au reclamat în instanță?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii