Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cheamă în instanță firma pe care funcționează pizzeria Marinara. Iată motivul

ro

07 Aug, 2024 14:24 485 Marime text
O pizzerie din centrul Constanței este dată în judecată de către Primăria Constanța pentru desființarea unor lucrări executate fără Autorizație de construire.
 
Vorbim de cunoscuta pizzerie Marinara, care funcționează pe compania Arabica Pizza & Bar SRL, conform dosarului 22389/212/2024, înregistrat pe 5 august 2024 pe rolul Judecătoriei Constanța.


 
Primăria Constanța este reclamant, fiind pe secția civilă, iar obiectul dosarului este „autorizare desființare lucrări (legea 50/1991”).
 
Conform reprezentanțiilor Primăriei Constanța,este vorba de două firme luminoase care au fost edificate fără autorizație de construire, pentru care s-a încheiat un proces verbal în anul 2023. Acum, municipalitatea se îndreaptă prin instanță împotriva firmei pentru rezolvarea situației.
 

Despre Arabica Pizza & Bar SRL



 
Firma este fondată în anul 2019. Pe anul 2023, a raportat 5 salariați, o cifră de afaceri de peste 1,19 milioane lei și un profit de 222.463 lei. Sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 3, Constanța.
 
Adrian Berbec este asociat unic și administrator al firmei. El mai apare ca asociat și administrator în Coffee Revolution SRL și Arabica The Coffee Shop SRL.
 
 
 PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:

Primăria Constanța obligă firma Lawyers Club Pizza să ia măsuri. Este vizat restaurantul Rumen de pe strada Cașin

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii