Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 15 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Liești din județul Galați cere executarea silită a firmei Shipyard Steel SRL Constanța și a asociatului unic Stănescu Daniela

ro

15 Sep, 2024 14:08 154 Marime text
Primaria Liesti, Galati. Sursa foto - google.maps
  • Pe rolul Judecătoriei Constanța a ajuns litigiul dintre  UAT Liești, județul Galați - reclamant, iar SC Shipyard Steel SRL și  Stănescu Daniela - pârât.
  • Stănescu Daniela este de asociat unic și administrator al societății Shipyard Steel SRL din Constanța.
  • Deocamdată nu a fost stabilit primul termen în dosar.
  • Iulian Boț este primarul comunei Liești din județul Galați, la al cincilea mandat, încă din anul 2008 și reprezintă Partidul Național Liberal.

Primăria Liești, din județul Galați, cere magistraților de la Judecătoria Constanța executarea silită a societății Shipyard Steel SRL (2020) cu sediul social în Constanța, strada Celulozei nr. 7.

Pe data de 26.07.2024, pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul cu indicativul 21565/212/2024 și obiectul - alte cereri privind executarea silită.

Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: UAT Liești  - reclamant, iar SC Shipyard Steel SRL și Stănescu Daniela - pârât. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen în dosar.

Iulian Boț este primarul comunei Liești din județul Galați, la al cincilea mandat,  încă din anul 2008 și reprezintă Partidul Național Liberal.

Comuna Liești, județul Galați este cunoscută în istroriografia românească prin faptul că aici s-a născut renumitul Anghel Saligny. Satul Liești, la sfârșitul sec. XIX , împreună cu satul Șerbănești făceau parte din
plasa Bîrlad a județului Tecuci, iar în anul 1953 Liești a devenit comună și satul Șerbănești s-a desființat.


Despre SC Shipyard Steel SRL

Stănescu Daniela cu domiciliul în comuna Liești, județul Galați a înființat în anul 2020 societatea Shipyard Steel SRL.

Firma desfășoară activități legate de construcții. Societatea Shipyard Steel SRL (2020) a avut inițial sediul social la adresa Nicolae Bălcescu nr. 7, iar la începutul anului 2022, asociata Stănescu Daniela a mutat sediul social la adresa Celulozei nr. 7 din Constanța.

Stănescu Daniela este asociat unic și administrator al societății. Shipyard Steel SRL (2020) Constanța a declarat, pentru anul 2023, o cifră de afaceri în valoare de 2.154.866 lei, profit de 821.569 lei, datorii de 1.284.542 lei și un singur angajat.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

Citește și:

Drumuri Județene Constanța SA vs. Eterra Topo System SRL! Ce au reclamat în instanță?



Ziua și procesul Încă o fostă angajată își cere drepturile salariale de la GSP Offfshore, controlată de Gabriel Comănescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii