Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța, în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

12 Aug, 2024 22:00 392 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Wasval SRL, în calitate de reclamant și Primăria Municipiului Constanța și Allchim DDD CO SA, în calitate de pârâți.
 


Pe rolul Tribunalul Constanța, a fost înregistrat dosarul 4207/118/2024, care are ca obiect litigiu privind achizițiile publice.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 18.06.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în litigiu privind achizițiile publice, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Wasval SRL, în calitate de reclamant și Primăria Municipiului Constanța și Allchim DDD CO SA, în calitate de pârâți.

 

Magistrații au venit cu următoarea soluție pe scurt: „Admite excepția lipsei capacității procesuale de folosință pârâtei Primăria Municipiului Constanța, invocată din oficiu, urmând să se confere efecte prin hotărâre. Amâna cauza pentru a se cita reclamantul prin email cu mențiunea de a arata daca solicita introducerea in cauza a autorității contractate ca si intervenient forțat”.

 
Despre Wasval SRL
 
Societatea Wasval SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul în municipiul Iași, strada I. C. Brătianu, nr. 8A și se ocupă de „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Tudurachi Valentina.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Wasval SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 16.903.209 lei, cu un profit de 2.688.254 lei, la 7 angajați.
 
Despre Allchim DDD CO SA
 
Societatea Allchim DDD CO SA a fost înființată în anul 1999, are sediul în municipiul Constanța, strada Zona Viile Noi și se ocupă de „Alte activități de curățenie nca”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Bajdechi Florina Oana și Bajdechi Ionuț-George, administrator fiind cel din urmă.
 
Bajdechi Florina Oana mai este persoană fizică autorizată, iar Bajdechi Ionuț-George mai este asociat unic și administrator la Sea Balance SRL și asociat și Fotovoltaic Sun Light SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Allchim DDD CO SA a înregistrat o cifră de afaceri de 4.808.287 lei, cu un profit de 831.865 lei, la 49 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
O firmă din Iași dă în judecată Comuna Cogealac. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii